ROTO Profesional

Esti aici: HomeROTO Profesional

Garantia „German made”

O experienta de peste 4 decenii in productia de ferestre de mansarda, marcate de inovatii continue si experienta de necontestat in domeniul feroneriei, fac din ROTO un furnizor de incredere. In sprijinul acestor afirmatii va rugam sa analizati cele mai importante aspecte ce caracterizeaza produsele ROTO, conferindu-va confortul si avantajele unui sistem 100 % german:

 1. Proiectat in Germania – Roto are o experienta in productia ferestrelor de mansarda de peste 40 de ani. Respectat ca un furnizor de prestigiu in restul Europei, Roto aduce acum atat calitatea, cat si unicitate pe piata din Romania.
 2. Livrata complet asamblata – Spre deosebire de alte ferestre de mansarda, fereastra Roto este livrata cu toate componentele (maner, pachet termoizolant) deja pre-montate, prin urmare, instalarea se face mai usor si mai repede. Pur si simplu „se ia fereastra de mansarda direct din cutie si se monteaza in acoperis”.
 3. Deschidere in treimea superioaraSolutia originala Roto – Spre deosebire de o fereastra de mansarda traditionala cu deschidere mediana, care, atunci când este deschisa intreaga jumatatea de sus a geamului de mansarda intra in spatiul de locuit, fereastra de mansarda Roto Seria 7 este articulata in treimea superioara. Acest lucru permite accesul liber la fereastra de mansarda si ofera o priveliste completa.
 1. Usor de actionat, cu un singur maner Fereastra de mansarda Roto se actioneaza prin manerul sigur, aflat in partea de jos a geamului.
 2. Accesorii inovatoare si multe optiuni Accesoriile pentru ferestrele de mansarda ROTO sunt realizate pentru a completa confortul oferit si pentru a veni in intampinarea necesitatilor de intimitate si siguranta, prezentandu-se sub o gama foarte larga de forme si culori, capabila sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de ferestre de mansarda.

Fiecare utilizator, montator sau arhitect cauta in produsele achizitionate diversitate, siguranta, calitate, si nu in ultimul rand design deosebit. Cu ferestrele de mansarda si accesoriile Roto pana si cele mai exigente pretentii vor fi multumite.

Oferta variata: Ferestrele de mansarda Roto sunt disponibile in nenumarate dimensiuni si deschideri. Fiecare fereastra de mansarda se poate combina cu orice model Roto in cazul montajelor complexe.

Inovatie si design: Design-ul deosebit, materialele diferite si inventivitatea concepului Roto vor face ca incaperile sa devina un punct de atractie. Ferestrele de mansarda au o constructie usoara ce ofera un excelent design interior si permite cresterea in mod semnificativ a iluminatului natural in casa dumneavoastra.

Calitate garantata: Condensul este unul din inamicii principali ai ferestrei, de aceea Roto va pune la dispozitie solutia ideala pentru bai si bucatarii: versiunea din PVC. Acest material convinge nu numai prin faptul ca este in proportie de 100% reciclabil ci si prin faptul ca este usor de curatat.

Siguranta si fiabilitate: Fiecare fereastra de mansarda se inchide centralizat in 3, sau 4 puncte asigurand astfel o inchidere etansata si izolata indiferent de conditiile meteorologice. Acest mecanism ofera posibilitatea asigurarii automate a geamului de mansarda in pozitia de curatire. Cu ajutorul acestei pozitii se poate efectua fara niciun pericol curatarea geamului aflat in exterior din interiorul incaperii.

Simplu si comod: Prin manerul amplasat in partea de jos a ferestrei de mansarda toate produsele Roto sunt simplu de actionat. Aerisirea dubla, integrata confera un confort suplimentar. Pentru si mai mult confort Roto ofera atat accesorii manuale cat si electrice.

Fereastra Designo WDF
Rama EZI R6 R8 K 1X1 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 H 1X1 WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 H 2X2 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 K 2X1 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 K 2X1 B B WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X1 A A B B
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X1 A A B B WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X2 A A WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X2 A A
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 K 1X1 A A B B WD
Fereastra Designo WRA
Rama ZIE R5 H 1X1 A A WD
Fereastra ROTO Q
Rama EDW Q4 1X1 AA BB PROFIL TIGLA INALT WD
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDB Q4 1X1 AA BB PROFIL TIGLA SOLZI
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDL Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PLACI PLATE
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDW Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PROFIL TIGLA INALT
Fereastra ROTO Q
Rama EDW V20 Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PROFIL TIGLA MIC

Roto face din incredere un principiu

In afara de drepturile care va revin in calitate de beneficiar, rezultate din eventuale deficiente si care nu sunt restrictionate de aceste conditii de garantie, acordam cumparatorilor finali din statele membre UE  pentru produsele Roto cumparate:

A. 15 ani garantie de material , pentru ferestrele de mansarda:

 • in cazul spargerii sticlei ca urmare a caderilor de grindina, la ferestrele cu geam exterior din sticla securizata cu o singura foaie (ESG)
 • in cazul defectarii feroneriei
 • in cazul spargerii ramei din plastic la solicitari, corespunzator conditiilor de calitate si de incercare RAL 716/1

B.   5 ani garantie in cazul defectelor de material, de constructie si/sau de fabricatie

 • pentru ferestrele de mansarda Roto – daca aceasta conditie nu este cuprinsa la punctul 1 – pentru rama de etansare
 • in cazul aburirii spatiului dintre geamuri

C.   2 ani garantie in cazul defectelor de material, de constructie si/sau de fabricatie

 • pentru accesoriile Roto ale ferestrelor de mansarda (rulouri, rolete exterioare, telecomenzi, etc)
 • pentru piesele electrice si mobile ale sistemului solar Roto

Descarca certificat de garantie Roto 2021

1

Ghiduri de utilizare & intretinere:

Va felicitam pentru achizitionarea unei ferestre de mansarda Roto

Ati achizitionat un produs de calitate, fiabil, ce va va face fericiti foarte mult timp. Prin respectarea sfaturilor de utilizare si intretinere veti profita pe deplin de functionalitatea desavarsita a produsului, prelungindu-i viata  si asigurandu-va de buna functionare a acestuia.

Fereastra de mansarda cu dubla articulare Designo R8

Fereastra de mansarda cu articulatia in treimea superioara Designo R7

Fereastra de mansarda cu articulatie mediana Designo R6

Manual de utilizare al seriei R4