ROTO Profesional

Esti aici: HomeROTO Profesional

Garanție

O experiență de peste 4 decenii în producția de ferestre de mansardă, marcate de inovații continue și pionieratul de necontestat în domeniul feroneriei, fac din ROTO un furnizor de încredere. În sprijinul acestor afirmații vă rugăm să analizați cele mai importante aspecte ce caracterizează produsele ROTO, conferindu-vă confortul și avantajele unui sistem 100 % german:

 1. Proiectat în Germania – Roto are o experiență în producția ferestrelor de mansardă de peste 40 de ani. Respectat ca un furnizor de prestigiu în restul Europei, Roto aduce acum atât calitatea cât și unicitatea pe piața din România.
 2. Livrată complet asamblată – Spre deosebire de alte ferestre de mansardă, fereastra Roto este livrată cu toate componentele (mâner, pachet termoizolant) deja premontate, astfel încât instalarea se face mai ușor și mai repede. Pur și simplu se ia fereastra de mansardă direct din cutie și se montează în acoperiș.
 3. Deschidere în treimea superioarăsoluția originală Roto
  Spre deosebire de o fereastră de mansardă tradițională cu deschidere mediană (la care, atunci  când este deschisă, întreaga jumatate de sus a geamului intră în spațiul de locuit), fereastra de mansardă Roto Seria 7 este articulată în treimea superioară. Acest lucru permite accesul liber sub fereastra de mansardă și oferă o priveliște completă.
 1. Ușor de acționat, cu un singur mâner. Fereastra de mansardă Roto se acționează prin mânerul sigur, aflat în partea de jos a geamului.
 2. Accesorii inovatoare și multe opțiuni. Accesoriile pentru ferestrele de mansardă ROTO sunt realizate pentru a completa confortul oferit și pentru a veni în întâmpinarea necesităților de intimitate și siguranță, prezentându-se sub o gamă foarte largă de forme și culori, capabile să satisfacă și cele mai exigente gusturi în materie de ferestre de mansardă.

Fiecare utilizator, montator sau arhitect caută în produsele achiziționate diversitate, siguranță, calitate, și nu în ultimul rând design deosebit. Cu ferestrele de mansardă și accesoriile Roto până și cele mai exigente pretenții vor fi satisfăcute.

Oferta variată: Ferestrele de mansardă Roto sunt disponibile în nenumărate dimensiuni și deschideri. Fiecare fereastră de mansardă se poate combina cu orice model Roto în cazul montajelor complexe.

Inovatie și design: Design-ul deosebit, materialele de cea mai bună calitate și inventivitatea conceptului Roto vor face ca încăperile să devină deosebit de atractive. Ferestrele de mansardă au o construcție ergonomică ce permite creșterea în mod semnificativ a iluminatului natural în casa dumneavoastră.

Calitate garantată: Condensul este unul din inamicii principali ai ferestrei. De aceea Roto vă pune la dispoziție soluția ideală pentru băi și bucătării – fereastra din PVC. Acest material convinge nu numai prin faptul că este în proporție de 100% reciclabil ci și prin faptul că este ușor de curățat.

Siguranță și fiabilitate: Fiecare fereastră de mansardă se închide centralizat în 3 sau 4 puncte asigurând astfel o etanșeitate ridicată indiferent de condițiile meteorologice. De asemenea, feroneria inovativă de la Roto oferă posibilitatea asigurării automate a geamului de mansardă în pozitia de curățare. Cu ajutorul acestei poziții se poate efectua fără nici un pericol sau efort curățarea geamului  exterior din interiorul încăperii.

Simplu și comod: Prin mânerul amplasat în partea de jos a ferestrei de mansardă toate produsele Roto sunt simplu de acționat. Aerisirea dublă, integrată, conferă un confort suplimentar. Pentru și mai mult confort Roto oferă atât accesorii manuale cât și electrice.

Fereastra Designo WDF
Rama EZI R6 R8 K 1X1 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 H 1X1 WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 H 2X2 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 K 2X1 A A WD
Fereastra Designo WDF
Rama ZIE R6 R8 K 2X1 B B WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X1 A A B B
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X1 A A B B WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X2 A A WD
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 H 1X2 A A
Fereastra Designo WFA
Rama ZIE R7 K 1X1 A A B B WD
Fereastra Designo WRA
Rama ZIE R5 H 1X1 A A WD
Fereastra ROTO Q
Rama EDW Q4 1X1 AA BB PROFIL TIGLA INALT WD
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDB Q4 1X1 AA BB PROFIL TIGLA SOLZI
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDL Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PLACI PLATE
Fereastra ROTO Q
Rama Q EDW Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PROFIL TIGLA INALT
Fereastra ROTO Q
Rama EDW V20 Q4 1X1 AA BB ARDEZIE PROFIL TIGLA MIC

Roto face din încredere un principiu

În afară de drepturile care vă revin în calitate de beneficiar, rezultate din eventuale deficiențe și care nu sunt restricționate de aceste condiții de garanție, acordăm cumpărătorilor finali din statele membre UE  pentru produsele Roto cumpărate:

A. 15 ani garanție de material , pentru ferestrele de mansardă:

 • în cazul spargerii sticlei ca urmare a căderilor de grindină, la ferestrele cu geam exterior din sticlă securizată (ESG)
 • în cazul defectării feroneriei
 • în cazul deformării cadrului din lemn sau din plastic la solicitări, corespunzător condițiilor de calitate și de încercare RAL 716/1

B.   5 ani garanție în cazul defectelor de material, de construcție și/sau de fabricație

 • pentru ferestrele de mansardă Roto – dacă această condiție nu este cuprinsă la punctul A – pentru rama de etanșare
 • în cazul aburirii spațiului dintre geamuri

C.   2 ani garanție în cazul defectelor de material, de construcție și/sau de fabricație

 • pentru accesoriile Roto ale ferestrelor de mansardă (rulouri, rolete exterioare etc.)
 • pentru piesele electrice ( motoare, unități de control, senzori, telecomenzi ) și părțile mobile mobile ale ferestrelor de mansardă Roto

Descarcă certificatul de garanție pentru ferestre de mansardă Roto

Garanție de funcționare scări de acces la mansardă

 •  Funcția de deschidere și închidere a capacului trapei
 •  Mecanismul de blocare al capacului trapei
 •  Funcționarea scărilor retractabile sau a scării de mansardă
  Toate piesele individuale interschimbabile, cum ar fi șuruburi,
  mufe de conectare etc. sunt excluse în mod expres din această
  garanție a funcției

Descarcă certificatul de garanție de funcționare pentru scări de mansardă Roto

1

Ghiduri de utilizare & întreținere:

Vă felicităm pentru achiziționarea unei ferestre de mansardă Roto

Ați achiziționat un produs de calitate, fiabil, ce  va aduce satisfacție foarte mult timp. Prin respectarea sfaturilor de utilizare și întreținere veți profita pe deplin de funcționalitatea desăvârșită a produsului, prelungindu-i  durata de funcționare optimă.

Fereastra de mansardă cu dublă articulare Designo R8

Fereastra de mansardă cu articulația în treimea superioară Designo R7

Fereastra de mansardă cu articulație mediană Designo R6

Manual de utilizare al seriei R4

Solicită – AICI – Ghiduri de utilizare & întreținere

Deschide chat!
Salutare!
Cu ce vă putem ajuta?